Święta tuż tuż! Z tej okazji przygotowaliśmy dla Państwa specjalną propozycję mięs wołowych i wieprzowych w specjalnej folii, która umożliwia ich pieczenie w domowym piekarniku.
Specjalna mieszanka przypraw gwarantuję doskonały smak i aromat dań. Folia chroni produkt podczas pieczenia i zapewnia jego soczystość.
W naszych sklepach dostępne są już:
Szynka do pieczenia
Schab do pieczenia
Karkówk...a do pieczenia
Rostbef do pieczenia
Roladka cielęca do pieczenia
Roladka boczkowa do pieczenia
Przygotowanie pieczeni z naszych mięs jest dziecinnie proste.
1. Odklej etykietę tak, aby nie uszkodzić folii
2. Rozgrzej piekarnik do 160-180 st.C.
3. Umieść produkt w folii i piecz od 60 do 120 minut (w zależności od wagi)
15 minut przed końcem pieczenia można rozciąć folię z wierzchu i zwiększyć temperaturę do 200 st.C. Dzięki temu nasza pieczeń będzie pięknie przyrumieniona.
W razie pytań zawsze można spytać naszych sprzedawców o szczegóły! Zapraszamy!
Specjalna mieszanka przypraw gwarantuję doskonały smak i aromat dań. Folia chroni produkt podczas pieczenia i zapewnia jego soczystość.
W naszych sklepach dostępne są już:
Szynka do pieczenia
Schab do pieczenia
Karkówk...a do pieczenia
Rostbef do pieczenia
Roladka cielęca do pieczenia
Roladka boczkowa do pieczenia
Przygotowanie pieczeni z naszych mięs jest dziecinnie proste.
1. Odklej etykietę tak, aby nie uszkodzić folii
2. Rozgrzej piekarnik do 160-180 st.C.
3. Umieść produkt w folii i piecz od 60 do 120 minut (w zależności od wagi)
15 minut przed końcem pieczenia można rozciąć folię z wierzchu i zwiększyć temperaturę do 200 st.C. Dzięki temu nasza pieczeń będzie pięknie przyrumieniona.
W razie pytań zawsze można spytać naszych sprzedawców o szczegóły! Zapraszamy!